چگونه لاک ناخنمان را سریع خشک کنیم؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

چگونه لاک ناخنمان را سریع خشک کنیم؟

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که تصمیم بگیرید ناخن هایتان را‎ ‎لاک‎ ‎بزنید، اما زمان کافی برای خشک شدن آن نداشته ‏باشید؟ و یا هنگامی که لاک زده اید و به دلیل اینکه لاک دیر خشک می شود، با عجله کردن زحمت خود را به باد داده باشید‎.‎
با خواندن این مقاله هیچ وقت لذت‎ ‎لاک زدن‎ ‎را از دست نمی دهید و لاک هایتان سریعتر خشک می شوند‎.‎

استفاده از آب یخ‎ :

لاک وقتی که در سرما قرار بگیرد سریعتر خشک می شود. پس می توانید ناخن های لاک زده را در آب یخ قرار دهید و به ‏سریعتر خشک شدن آن کمک کنید. قبل از اینکه لاک زدن را شروع کنید یک کاسه آب و مقداری یخ را کنار دستتان آماده ‏کنید و به محض اینکه لاک زدید انگشتانتان را در آب یخ فرو ببرید و ۲ تا ۳ دقیقه صبر کنید‎.‎

دستتان را در فریزر بگذارید :

همان کاری که برای خشک شدن لاک با آب یخ انجام دادید را می توانید این بار داخل فریزر انجام دهید و به سادگی لاک ‏هایتان را سریعتر خشک کنید. برای این کار چند دقیقه دستتان را در فریزر قرار دهید‎.‎

از سشوار استفاده کنید :

وقتی سشوار به این خوبی موها را خشک می کند چرا برای خشک کردن ناخنها از آن استفاده نکنیم.سشوار را روی ‏درجه سرد کننده آن قرار دهید و با هوای سرد آن لاک هایتان را خشک کنید. اما اگر روی درجه هوای گرم آن باشد از ‏خشک شدن لاک جلوگیری می کند و لاک را روانتر می کند‎.‎

از لوازم گردگیری برای ناخن ها استفاده کنید :‏

از وسایل گردگیری که افراد برای گردگیری خانه و کنج ها و وسایلی مانند صفحه کلید استفاده می کنند برای خشک کردن ‏لاک می توان استفاده کرد. این وسایل که هوا را با فشار به بیرون می دمند باعث خشک شدن سریع تر لاک می شوند. ‏چندین مرتبه هوا را از این وسیله به لاک انگشتان بدمید ولی مواظب باشید که کمی با فاصله این کار را انجام دهید.اگر فشار ‏هوا را از نزدیک بدمید زحمت خود را به هدر داده اید‎.‎

از لایه نازک تری از لاک استفاده کنید :‏

اگر از یک و یا دو لایه ضخیم لاک استفاده کنید این لایه ضخیم به سختی خشک می شود. به جای آن می توانید با سه لایه ‏و یا  بیشتر و با ضخامت کمتر لاک بزنید. بعد از هر لایه سه دقیقه به آن زمان بدهید. اگر چه این زمان طولانی به نظر می ‏رسد اما از مدت زمانی که برای خشک شدن یک لایه ضخیم صرف می شود بسیار کمتر است‎.‎
از برق ناخن (یا لاکی که سریع خشک می شود) به عنوان لایه آخر استفاده کنید. این لایه شفاف نه تنها به خشک شدن لاک‎ ‎کمک می کند بلکه ماندگاری آن را نیز افزایش می دهد‎.‎
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *