جاسمین خواص و مضرات

مطلب را به اشتراک بگذارید

جاسمین (یاسمن یا یاس) با نام علمی (Jasminum officinale) ، درختچه ‌ای زینتی از راسته نعناسانان، با گل های سفید و زرد رنگ است که بومی کشورهای مدیترانه ای است. برای تهیه حدود یک کیلوگرم عصاره جاسمین، تقریباً ۱۰۰۰ کیلوگرم گل جاسمین مورد نیاز است. از گل های جاسمین در بیوتراپی و صنعت عطرسازی نیز استفاده می شود. 
در علم آرو‌ماتراپی (رایحه درمانی)، از عطر گل جاسمین برای کاهش ضربان قلب، تسکین اعصاب و بهبود خلق و خو و از بین بردن استرس و افسردگی استفاده می شود. همچنین می توان از عطر جاسمین برای تسکین علائم یائسگی مانند سرگیجه، گر گرفتگی، درد، بی خوابی و سردرد استفاده کرد.
می توان از مخلوط چای سبز با جاسمین برای مبارزه با بیماری های قلبی، جلوگیری از بروز سرطان، بهبود گردش خون، تسکین درد، درمان سردرد، سرفه و روماتیسم استفاده کرد. آنتی اکسیدان های موجود در جاسمین از طریق مبارزه با رادیکال های آزاد، از بروز سرطان و انواع بیماری ها جلوگیری می کنند. 
نوشیدن چای سبز با جاسمین موجب افزایش متابولیسم و سطح انرژی بدن می گردد و این امر به کاهش وزن کمک اساسی می کند. نوشیدن چای جاسمین از جذب چربی و کلسترول نیز جلوگیری می کند.
خواص جاسمین
• رفع استرس و افسردگی
• جلوگیری از سکته قلبی
• جلوگیری از سرطان
• کمک به بازیابی اعتماد به نفس
• مرطوب کردن پوست
• بهبود عادات خواب
• بهبود گردش خون و جلوگیری از ایجاد لخته های خونی
• سم زدایی از بدن
• تقویت سیستم ایمنی
• کاهش فشار خون بالا
• کاهش کلسترول
• تنظیم عملکرد کلیه ها
• تقویت بینایی
• حمایت از سلامت رحم
• کاهش علائم یائسگی
• سرکوب رشد سلول های سرطانی
• بهبود متابولیسم
• کاهش چربی های بدن
• خاصیت آنتی اکسیدانی
• خاصیت تقویت قوای جنسی
• خاصیت ضد عفونی کننده و ضد باکتریایی
• درمان مشکلات تنفسی
• کمک به هضم
• کاهش وزن
• کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *