سس پستو

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس پستو


مواد لازم :
ریحان……………………………… ۱۰۰ گرم
روغن زیتون………………………. ¼ پیمانه
پنیر پارمزان……………………….. ۵ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل………………………….به میزان لازم
سیر………………………………… دو حبه
مغزبادام معمولی……………………. ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
مواد بالا رو با هم درون مخلوط نمایید و میکس کنید . میزان رنگ سبز این سس به مقدار ریحان بستگی دارد. هرچقدر مقدار روغن زیتون بیشتر باشد ، مایه سس شل تر میشود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *