سس خامه

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس خامه


مواد لازم :

آرد سفید……………………………….. ۱ قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری شده………………. ۱۰۰  گرم
خامه…………………………………… ۱ فنجان
کره…………………………………….. ۱ قاشق سوپخوری

شیر……………………………………. ۲ فنجان

طرز تهیه :

آرد را در کره ریخته قبل از اینکه رنگ بیاندازد، شیر را در آن ریخته و خوب همش زده دسته جعفری را اضافه نموده بگذارید ده دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی آتش براشته رویش خامه بریزید.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *