سس هلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس هلندی

مواد لازم :

کره………………………………….. ۱۵۰ گرم
شیر………………………………… ۵ قاشق سوپخوری
آب لیموترش.…………………….. ۰٫۵فنجان
زرده تخم مرغ……………………….. ۲ عدد

نشاسته …………………………… ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

زرده های تخم مرغ، نیم سیر کره، نشاسته و شیر را با هم مخلوط کنید. و آن را در کماجدان ریخته روی آتش ملایم بگذارید و هم بزنید تا سفت شود. همین که سس سفت گردید، کماجدان را از روی آتش بردارید و کمی کره به آن افزوده هم بزنید و مجدداً هرچه کره باقی مانده با آن مخلوط نموده و کمی شیر و آبلیمو ترش و فلفل در آن ریخته به مصرف برسانید.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *