تارت میوه

مطلب را به اشتراک بگذارید

تارت میوه

مواد لازم :

آرد…………………………………… ‏۲۰۰ گرم
کره نرم………………………………‏ ۱۲۵گرم
شکر…………………………………. ‏۲ قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ……………………….. ۱ عدد
نمک………………………………….. ⅛ قاشق چای خوری
وانیل…………………………………. ⅛ قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم :
‏شیر……………………………………. ‏ ‏۲ پیمانه
شکر…………………………………….۱۵۰ گرم
آرد……………………………………… نصف پیمانه
زرده تخم مرغ…………………………… ‏۵ عدد
وانیل…………………………………… ¼  قاشق چای خوری
میوه دلخواه……………………………. به میزان لازم
پودر آگار آگار……………………………. ۱قاشق چای خوری
شکر……………………………………. ⅓ پیمانه
آب میوه…………………………………. ‏۱ پیمانه
طرز تهیه :
کره نرم شده را با شکر، وانیل ، نمک و زرده تخم مرغ مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا ذرات شکر محو شوند. حالا آرد را اضافه کنید تا خمیری کاملاً نرم و لطیف بدست آید. سپس این خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس ، آن را در قالب تارتی که قبلا چربش کرده اید ، پهن کرده و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. قطر خمیر در قالب باید نیم سانتی متر باشد. حالا قالب را در فری که قبلا با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید و یک ربع حرارت دهید تا وقتی طلایی شود. حالا آن را از فر درآورده و اجازه دهید خنک شود. در این فاصله کرم تارت را آماده کنید.
برای این کار زرده‌های تخم مرغ را با شکر و وانیل با همزن برقی خوب بزنید تا سبک شوند سپس شیر را داغ کرده و گرم گرم به مواد فوق اضافه کنید و مجدداً مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت لازم را پیدا کند برای خنک شدن کرم یک نایلون روی کرم قرار دهید تا رویه نبندد. کرم را روی تارت ریخته و اجازه دهید کمی خودش را بگیرد. سپس روی آن را با میوه‌های دلخواه تان بپوشانید و یک لایه آگار آگار روی آن بریزید. برای تهیه آگار آگار آب و شکر را باهم مخلوط کرده پودر آگار را روی آن بپاشید سپس روی حرارت مستقیم گاز قرار دهید تا زمانی که جوش بیاید بعد از روی حرارت برداشته قبل از سرد شدن با برس روی تارت‌ها را آغشته کنید. تارت‌ها را در یخچال بگذارید و بعد از خنک شدن میل کنید.‏

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *