کیک یزدی

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک یزدی


مواد لازم :

آرد………………………… ۲ پیمانه
شکر……………………… ۱ پیمانه
شیر………………………. ۱ پیمانه
روغن مایع……………….. نصف پیمانه
کره………………………… نصف پیمانه
وانیل………………………. ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر……………… ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ………………….. ۴ عدد
طرز تهیه :
شکر و روغن مایع و کره را با همزن برقی خوب می زنیم تا یک دست شود. سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و ۳ دقیقه با همزن برقی می زنیم. در ظرف دیگر بیکینگ پودر و وانیل را در شیر حل می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با قاشق کمی می زنیم. در آخر آرد را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق می زنیم تا همه مواد مخلوط و یک دست شود. مایع را در قالب های مافین می ریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد در فر قرار می دهیم.

مقالات مرتبط

3 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *