دسر سیب دارچینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

دسر سیب دارچینی

 

مواد لازم :‏

سیب‎………………………‎‏ ‏‎۵ ‎عدد
آب‎……………………….‎‏ ‏‎  ¼ ‎لیوان‎  ‎
پودر دارچین‎………………‎‏ ‏‎۲ ‎قاشق چایخوری
شکر قهوه ای یا شکر سیاه‎…….‎‏ ‏‎۲ ‎قاشق غذاخوری‎  ‎
بستنی‎……………………‎‏ مقداری برای تزیین
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
برای تهیه این دسر کم کالری و خوشمزه ابتدا سیب ها را پوست بکنید ، هر سیب را از وسط به دو قسمت کنید و ‏هسته سیب را خارج کنید و سیب را به تکه های یک اندازه برش بزنید‎.‎
‎ ‎
برش های سیب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس آب ، پودر دارچین و شکر قهوه ای را روی ‏سیب ها بریزید ، کمی مخلوط کنید و ۲۰ دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم سیب ها بپزند و نرم شوند‎.‎
‎ ‎
پس از این مدت زمان حرارت را بیشتر کنید تا آب اضافی تبخیر شود ، در این مدت ۱ – ۲ بار به آرامی و با چنگال مواد را ‏هم بزنید تا تمام قسمت ها یکدست بپزد ، پس از پخت اجازه دهید سیب ها کاملا خنک شوند سپس داخل ظرف بریزید و در ‏یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود‎.‎
‎ ‎

در انتها میتوانید این دسر خوشمزه را همراه با مقداری بستنی یا سس شکلاتی ، تزیین و … سرو کنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف سیب برای هر چهار گروه خونی بلامانع است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *