پودینگ انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

پودینگ انار

مواد لازم :‏
نشاسته ذرت‎………………………‎‏ ۴ قاشق غذاخوری
وانیل‎…………………………….‎‏ نوک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته‎…………………….‎‏ ۱۵۰ گرم
آب انار‎…………………………..‎‏ ۲ پیمانه
پودر قند‎………………………….‎‏ ¾ پیمانه ‏
شیر‎………………………………‎‏ ۲ قاشق غذاخوری
ورق ژلاتین‎………………………..‎‏ ۲ ورق
پنیرخامه ای( به دلخواه )‏‎……………..‎‏ ۱۰۰ گرم ‏
دانه انار‎……………………………‎مقداری
‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

مرحله ۲ – پنیر خامه ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدیکه فقط با هم یکدست شوند.

مرحله ۳ – مخلوط خامه را به مواد نشاسته ای مرحله ۱ اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

مرحله ۴ – ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید. پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انار برای دارندگان گروه خونی B و AB مضر و برای دارندگان گروه خونی A و O بلامانع است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *