تیرامیسو پرتقال

مطلب را به اشتراک بگذارید

تیرامیسو پرتقال

مواد لازم :‏
تخم مرغ………………………….۱ عدد، سفیده و زرده جدا‎
پنیر خامه ای……………………..۲۰۰ گرم‎
خامه فرم گرفته…………………..‏‎ ۲۰۰ ‎گرم‎
وانیل……………………………… یک چهارم قاشق چایخوری‎
شکر……………………………… یک سوم پیمانه‎
آب پرتقال………………………… ۱ قاشق غذاخوری یا چند قطره اسانس پرتقال‎
پودر کاکائو……………………… برای تزیین‎
آب پرتقال……………………….. ۱ پیمانه برای نرم کردن لیدی فینگر
لیدی فینگر……………………….‏‎ ‎به مقدار لازم (حدود ۱۵ تا ۲۰ عدد)‏
مواد لازم برای شیرین کردن پرتقال :‏
پرتقال تازه…………………….. ۱ تا ۲ عدد‎
شکر……………………………. یک و نیم قاشق غذاخوری‎
آب پرتقال………………………. یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
مرحله ۱ – پرتقال تازه را پوست گرفته و به دلخواه به شکل خلالی یا مکعبی خرد کنید، سپس آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کرده و روی پرتقال ها بریزید و کنار بگذارید.

مرحله ۲ – سفیده تخم مرغ را با نصف از وانیل و نصف از شکر به کمک همزن زده تا کاملا فرم بگیرید و از ظرف نریزد.

مرحله ۳ – زرده تخم مرغ را با مابقی وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ شود، سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده و دوباره بزنید.

مرحله ۴ – خامه، آب پرتقال یا اسانس را به مخلوط زرده بیافزایید و در نهایت سفیده را کم کم افزوده و با قاشق هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله ۵ – لیدی فینگرها را متناسب با ظرف مورد نظر برای سرو، درسته یا نصف کرده و در آب پرتقال بزنید، در جام یا ظرف بگذارید.

مرحله ۶ – مقداری از کرم تیرامیسو را روی بیسکوییت ها ریخته و روی آنرا تکه های پرتقال آماده شده در مرحله ۱ را بگذارید.

مرحله ۷ – دوباره روی کرم را با لیدی فینگری که در آب پرتقال زده اید پوشانده و مابقی کرم را روی آن ریخته تا سطح ظرف پر شود، سپس روی تیرامیسو را با پوذر کاکائو و برش هایی از پرتقال تزیین کرده و برای چند ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود، سپس سرو نمایید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف پرتقال برای گروه خونی B بلامانع و برای سه گروه خونی دیگر مضر است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *