کیک سیاه(شکلاتی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک سیاه(شکلاتی)

مواد لازم :‏

تخم مرغ………………………………. ۲ عدد‎
شکر…………………………………… یک و نیم پیمانه‎
روغن زیتون……………………………. نصف پیمانه‎
شیر……………………………………. دو سوم پیمانه‎
ماست………………………………….. دو سوم پیمانه‎
وانیل…………………………………… نصف قاشق چایخوری‎
پودر کاکائو……………………………. یک سوم پیمانه‎
بکینگ پودر…………………………… ۱ قاشق مربا خوری سر پر‎
آرد سفید………………………………… یک و سه چهارم پیمانه
سس شکلات
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – تخم مرغ ، وانیل و شکر را با همزن خوب زده تا کرم رنگ و کشدار شود. (شکر را کم کم اضافه کنید) ماست زده شده را با شیر اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.

مرحله ۲ – روغن مایع را نیز بیافزایید و با لیسک یک یا دو باز هم بزنید.

مرحله ۳ – آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را طی سه مرحله به مایه بیافزایید و از یک جهت با لیسک هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله ۴ – مواد را در قالب میان تهی که قبلا با کره چرب کرده و آرد پاشیده اید ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

مرحله ۵ – بعد از پخت و وقتی قالب از داغی افتاد کیک را در ظرف مورد نظر برگردانده و سس شکلات را روی آن ریخته، به دلخواه با شکلات رنده شده، ترافل یا شکلات سنگی تزیین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف شکلات برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *