کاری قرمز مرغ تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:‎
فیله سینه مرغ…………………………..‏۳۶۰ گرم
پیاز……………………………………….‏۱ عدد
سیر………………………………………‏۲ حبه
کدو سبز………………………………….‏۱ عدد
فلفل قرمز………………………………..‏۱ عدد
شیر نارگیل………………………………‏۱ پیمانه
عصاره مرغ……………………………….‏۱ پیمانه
برگ ریحان تازه…………………………..‏۴ عدد
آب لیمو ترش تازه………………………..‏۲ قاشق ‏سوپخوری
آرد ذرت………………………………….‏۲ قاشق ‏سوپخوری
روغن زیتون………………………………‏۲ قاشق ‏سوپخوری
خمیر کاری قرمز تای …………………..‏.‏۱ قاشق ‏سوپخوری
شکر……………………………………..‏۱ قاشق ‏سوپخوری
نمک……………………………………..‏½ قاشق ‏چایخوری
طرز تهیه‏‎:‎
روغن زیتون را در تابه‎ای بزرگ و روی شعله متوسط حرارت دهید و پیاز خرد شده را برای ۵ دقیقه سرخ کنید. خمیر ‏کاری و سیر ریز ‏شده را بیافزایید، برای ۱ دقیقه هم بزنید‎.‎
‎شیر نارگیل، عصاره مرغ، شکر و نمک را افزوده و سپس مواد را به جوش آورید‎.‎
‎کدو را به حلقه‎های باریک برش دهید. فلفل قرمز را پخته و آبکش کنید. فلفل قرمز و کدو را هم اضافه کنید، ‏درپوش ظرف را ‏گذاشته و سپس برای ۱۲ دقیقه اجازه دهید جوش بخورند‎.‎
‎فیله مرغ بدون پوست نپخته را به اندازه‎های کوچک (لقمه‎ای) ببرید‎.‎
‎آرد ذرت را با ۲ قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید تا خمیری شود‎.‎
‎مرغ را به کاری افزوده و با دربسته برای ۸ دقیقه دیگر آن ها را جوش دهید‎.‎

‎خمیر آرد ذرت را افزوده و به طور مداوم هم بزنید تا کاری غلیظ شود و سپس آب لیمو ترش تازه و برگ ریحان خرد شده را ‏بیافزایید. آن ‏را با برنج سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف کدو سبز برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *