مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:‏
سینه مرغ خرد شده………………..‏۷۰۰ گرم
نشاسته ذرت………………………..‏۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه……………………به میزان لازم
روغن زیتون……………………………‏۶ قاشق چایخوری
پیاز نگینی خرد شده…………………‏۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای نگینی…………………‏۲ عدد
سیر له شده…………………………‏۶ حبه
سرکه………………………………..‏۲ قاشق غذاخوری
سس سویا…………………………..‏۲ قاشق غذاخوری
ریحان تازه نصف شده………………..‏ ½۱ پیمانه
‎ ‎برنج سفید پخته شده برای سرو غذا
طرز تهیه:‏
‏قطعه های مرغ را با دستمال آشپزخانه کاملاً خشک می کنیم. مرغ ها را داخل ‏نشاسته می غلطانیم تا کاملاً پوشیده شوند. سپس آنها ‏را با نمک و فلفل مزه دار می ‏کنیم.‏
‏در یک تابه بزرگ کم عمق، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون می ریزیم و آن را روی حرارت ‏متوسط می گذاریم تا داغ شود. نیمی از ‏مرغ ها را داخل آن می ریزیم و به مدت ۲ الی ‏‏۳ دقیقه هر طرف آنها را تفت می دهیم تا قهوه ای رنگ شوند ولی کاملاً نپزد. ‏سپس ‏آنها را از روغن خارج می کنیم و در یک بشقاب کنار می گذاریم. همین کار را با ۲ قاشق ‏چایخوری دیگر روغن زیتون و بقیه ‏مرغ انجام می دهیم. آنها را نیز پس از سرخ شدن داخل ‏بشقاب می گذاریم. آنها را کنار می گذاریم.‏
‏در یک تابه تمیز، دو قاشق چایخوری روغن زیتون می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می ‏گذاریم. پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای را ‏داخل آن می ریزیم و به مدت ۳ دقیقه آنها را ‏تفت می دهیم. سپس سیر له شده را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر تفت می دهیم.‏

‏پیمانه آب، سرکه، سس سویا و مرغ های سرخ شده را به مواد داخل تابه اضافه می ‏کنیم و می گذاریم حدوداً ۱ دقیقه بپزد و مرغ ‏ها مغز پخت شوند. سپس آن را از روی ‏حرارت بر می داریم و ریحان تازه را با آن مخلوط کرده و در صورت تمایل آن را روی ‏برنج ‏سفید پخته شده می ریزیم و سریعاً سرو می کنیم.‏

البته تمام مواد غذایی باد بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف سرکه برای دارندگان گروه خونی B بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *