طرز تهیه سوپ نودل ژاپنی

مطلب را به اشتراک بگذارید

در این غذا از میسو استفاده شده است. میسو یک چاشنی ژاپنی است که مواد تشکیل دهنده آن: سویا، نمک و یک مخمر بدست ‌آمده از برنج، جو دو سر یا لوبیا است. در گذشته میسو به عنوان منبع بزرگی از پروتئین، داخل غذا ریخته می‌شده، اما امروزه به عنوان چاشنی کاربرد دارد. در صورتی که دسترسی به میسو امکان پذیر نبود، می‌توانید غذا را بدون این چاشنی درست کنید. این غذا برای نوپایان ۱۲ ماه به بالا ایده آل است.

مواد لازم:

 

• آب مرغ…………………………..مقداری
• آب………………………………یک فنجان
• میسو…………………………….۲ قاشق غذاخوری
• نودل…………………………….۸۵ گرم
• قارچ بریده شده…………………۴ عدد
• سس سویا……………………..۲ قاشق غذاخوری
• پودر سیر……………………….½ قاشق چایخوری
• پودر پیاز………………………..¼ قاشق چایخوری
• پیازچه سفید و سبز خرد شده… ¼ فنجان
دستورالعمل:
۱- در یک قابلمه بزرگ آب، آبِ مرغ و ادویه میسو را (در صورت در دسترس بودن) اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.
۲- سپس بقیه محتویات را اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بپزند تا نودل‌ها کاملاً نرم شوند.
۳- پیازچه‌ها را اضافه کرده و سوپ را سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *