چلوکباب ژاپنی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

 

گوشت فیله………………………………..۶۰۰ گرم
خیار………………………………………..۲ عدد
پیازچه……………………………………..۲ عدد
فلفل چیلی درشت……………………….۱ عدد
سیر…………………………………….. ۱ حبه
زنجبیل تازه………………………………۱ تکه ۲ سانتیمتری
برنج سوشی……………………………۱ پیمانه
سس تریاکی………………………… ½ پیمانه
سرکه سفید…………………………..⅓ پیمانه
دانه کنجد بو داده……………………..۱ قاشق سوپ‌خوری
روغن کنجد……………………………۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
۱- سیر را له می‮کنیم.
۲- ۱ تکه ۲ سانتی زنجبیل تازه را پوست کنده و ریز رنده می‮کنیم.
۳- سس تریاکی را با سیر و زنجبیل در یک ظرف بزرگ و کم عمق شیشه‮ای ترکیب می‮کنیم.
۴- گوشت را در سس می‌غلطانیم تا کاملا با سس آغشته شود. روی ظرف را می‮پوشانیم و بسته به زمانی که داریم ۳ ساعت تا ۱ شب در یخچال نگه می‮داریم.
۵- برنج را با این دستور آماده می‮کنیم.
۶- ظرف برنج را از روی شعله برداشته و ۱۰ دقیقه به‮صورت دربسته کنار می‮گذاریم.
۷- برنج را با کفگیر هم زده تا دانه‌ها کمی له شوند سپس بیشتر سرکه سفید را با آن مخلوط می‌کنیم. ۳ قاشق از سرکه را باقی بگذارید که سبزیجات را با آن مزه‌دار کنید. سپس برنج را داخل یخچال قرار دهید.
۸- برنج را از یخچال خارج می‮کنیم. صفحه باربکیو را چرب کرده و روی دمای متوسط قرار می‮دهیم.
۹- گوشت را با حوله کاغذی خشک کرده و هر طرف آن را سه تا چهار دقیقه گریل می‌کنیم (طبق ذائقه‌تان که دوست دارید گوشت چقدر بپزد، زمان را افزایش یا کاهش دهید).
۱۰- گوشت را به ظرفی منتقل کرده و با یک لایه ورقه فویل می‮پوشانیم و ۰۱ دقیقه کنار نگه می‮داریم تا استراحت کند.
۱۱- خیار را به شکل باریکه‮های نازک از طول برش می‮زنیم.
۱۲- پیازچه ریز خرد می‮کنیم.
۱۳- دانه‌های فلفل چیلی را گرفته و ریز خرد می‮کنیم.
۱۴- خیار را همراه با پیازچه و فلفل چیلی در یک کاسه مناسب قرار می‮دهیم.
۱۵- روغن و باقی‮مانده سرکه را روی سبزیجات به صورت نم نم پاشیده و مواد را هم می‮زنیم.
۱۶- گوشت را باریک برش می‮زنیم. برنج چسبناک را بین چهار قالب تقسیم کرده و روی بشقابهای سرو قالبها را وارونه کرده و مرتب قرار می‌دهیم.
۱۷- ورقه‌های گوشت و سبزیجات را بین بشقابهای سرو تقسیم می‌کنیم و با دانه‌های کنجد تزئین می‌کنیم.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *