مواد لازم :
گوشت راسته گوساله ………. نیم کیلو
سویا سس …………………۳ قاشق غذاخوری
آب …………………………..۳ قاشق غذاخوری
شکر………………….. ۲ قاشق مربا خوری (برای ترد شدن گوشت می توانید فاکتور بگیرید)
روغن زیتون …………….. ۱ قاشق غذاخوری
کنجد …………………… ۱ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
پیازچه ………………….. ۲ عدد
پیاز ……………………… ۲ عدد(۱ عدد خلالی خرد شده ۱عدد رنده شده)
سیر ……………………. ۳ عدد
فلفل سیاه ……………. ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
گوشت را باریک باریک اسلایس می کنیم، بعد سس سویا و آب و شکر و روغن کنجد و کنجد و پیاز رنده شده و فلفل سیاه را با هم میکس می کنیم تا مواد آماده شود، بعد گوشتها را در این مایع برای مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال می گذاریم. میتوانید این مواد را کباب کنید یا بدین صورت عمل کنید که همه مواد را داخل تابه ریخته و بعد از تفت دادن و نیم پز شدن (۶-۷ دقیقه) پیازچه های خرد شده و سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از نرم شدن پیاز و پازچه و پختن گوشت (قبل از اینکه گوشت خشک شود) آنرا سرو نمیایید.
بهتر است با حرارت بالا گوشت را بپزید.
نکته :
نکته :
میتوانید همه مواد را کباب کرده و با پیازچه و کنجد تزیین کنید، یا داغ داغ لای کاهو بپیچید و نوش جان کنید! این بولگوگی را میتوانید با برنج و کاهو و یک سس غلیظ و تند که میکس رب، فلفل و رب لوبیاست میل کنید! در یک برگ کاهو گوشت و برنج وسس را بریزید و در کاهو بپیچید و میل کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوساله برای دارندگان گروه خونی O سودمند، برای گروه خونی B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB مضر میباشد.