بولگوگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
‎ 
گوشت راسته گوساله ………. نیم کیلو‎ 
سویا سس …………………‏‎۳ ‎قاشق غذاخوری‎ 
آب …………………………..‏‎۳ ‎‏ قاشق غذاخوری‎ 
شکر………………….. ۲ قاشق مربا خوری (برای ترد شدن گوشت می توانید فاکتور بگیرید)‏‎ 
روغن زیتون …………….. ۱ قاشق غذاخوری‎ 
کنجد …………………… ‏‎۱ ‎‏ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)‏‎ 
پیازچه …………………..‏‎ ۲ ‎عدد‎ 
پیاز ……………………… ۲ عدد(۱ عدد خلالی خرد شده ۱عدد رنده شده)‏‎ 
سیر ……………………. ۳ عدد‎ 
فلفل سیاه ……………. ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ‏‎: 
گوشت را باریک باریک اسلایس می کنیم، بعد سس سویا و آب و شکر و روغن کنجد و کنجد و پیاز رنده شده و فلفل سیاه ‏را با هم میکس می کنیم تا مواد آماده شود، بعد گوشتها را در این مایع برای مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال می گذاریم. میتوانید ‏این مواد را کباب کنید یا بدین صورت عمل کنید که همه مواد را داخل تابه ریخته و بعد از تفت دادن و نیم پز شدن (۶-۷ دقیقه) ‏پیازچه های خرد شده و سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از نرم شدن پیاز و پازچه و پختن گوشت (قبل از ‏اینکه گوشت خشک شود) آنرا سرو نمیایید‎. 
بهتر است با حرارت بالا گوشت را بپزید‎. 

نکته :
 

میتوانید همه مواد را کباب کرده و با پیازچه و کنجد تزیین کنید، یا داغ داغ لای کاهو بپیچید و نوش جان کنید! این ‏بولگوگی را میتوانید با برنج و کاهو و یک سس غلیظ و تند که میکس رب‎، ‎فلفل و رب لوبیاست میل کنید! در یک برگ کاهو ‏گوشت و برنج وسس را بریزید و در کاهو بپیچید و میل کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوساله برای دارندگان گروه خونی O سودمند، برای گروه خونی B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *