روماکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

 

 نیم کیلو …………………………… جگر مرغ
 ۱۲ باریکه …………………………. گوشت گاو
 یک چهارم فنجان …………………. سس سویا
 نصف قاشق چای خوری ………….. پودر زنجبیل
 نصف قاشق چای خوری ………….. پودر چیلی
طرز تهیه :
جگر ها را دو نیم کرده، باریکه های گوشت را نیز از وسط به دو نیم کنید. هر یک از باریکه های گوشت را دور یک نیمه جگر بپیچید و با خلال دندان انتهای آن را محکم ببندید. آنها را داخل یک سینی پخت گذاشته، سس سویا را با ادویه جات مخلوط کرده روی گوشتها بریزید. نیم ساعت آن را در یخچال گذاشته و کباب پز را از قبل داغ کرده، گوشتها را از همه طرف به مدت ۲۰ دقیقه برشته کنید تا ترد شوند. روماکی ها را بصورت داغ سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *