بال سوخاری به روش چینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای ۲ نفر‏‎ :‎
‎ ‎بال مرغ ………………………………………….‏‎ ۸ ‎عدد ( ۴۰۰ گرم‎ ‎‏)‏
‎ ‎آرد ذرت ………………………………………….‏‎ ۱ ‎قاشق ‏سوپخوری ( ۹ ‏گرم‎ ‎‏)‏
‎ ‎پودر نان خشک یا پنیر ‏پارمسان ( رنده شده) ….‏‎ ‎به مقدار لازم
‎ ‎آویشن …………………………………………..‏‎ ۱ ‎قاشق چایخوری ‏‏( ۳ گرم‎ ‎‏)‏
‎ ‎نمک و فلفل سیاه ………………………………‏‎ ‎به مقدار لازم
کنجد …………………………………………….. ‏‎⅓‎‏ ‏‎پیمانه ( ۵۳ ‏گرم‎ ‎‏)‏
تخم‌مرغ …………………………………………..‏‎۱ ‎عدد ( ۵۵ – ۶۰ ‏گرم‎ ‎‏)‏
روغن زیتون ………………………………………. به مقدار لازم
‎ ‎
روش تهیه‎ : ‎
قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید‎.‎
قسمت باقی‌مانده (بازوی مرغ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف ‏پایین ‏بکشید. ‎
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید. ‎
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید. ‎
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید. ‎
این عمل را دو بار انجام دهید‎. ‎
در ظرف گودی روغن زیتون ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملاً داغ شود. ‎

هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن ‏گرفته ‏شود‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *