طرز تهیه سوفله فرانسوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
کره ………………………………………… ۶۰ گرم
آرد الک شده ……………………………… ۶۰ گرم
تخم مرغ زرد سفیده جدا شده …………… ۶ عدد
شیر ………………………………………. ۰٫۵ لیتر
پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی ……… ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه و جوز هندی ………………… کمی
نمک ……………………………………… اندکی

 

طرز تهیه :

 فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم.

و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند. و نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد .
ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید .

در یک کاسه شیشه ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود. مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم. حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم. یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم. بعد از آن دمای فر را به ۱۸۰ کم می کنیم و تا ۲۵ الی ۳۰ دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود .

توجه داشته باشید که مواد غذایی خود را بر اساس گروه خون خود انتخاب کنید. به عنوان مثال: مصرف تخم مرغ برای افراد با گروه خون O و   A و B  بلامانع است و برای افراد با گروه خون A سودمند می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *