مربای پوست گریپ فروت

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای پوست گریپ فروت

مواد لازم :‏
آب…………….‏‎……‎‏………..یک پیمانه
شکر……………‏‎…….‎‏………دو پیمانه
گریپ فروت………..‏‎…….‎‏…..۲ عدد درشت
آبلیموی تازه………‏‎…….‎‏……۲ قاشق غذا خوری
‎ ‎طرز تهیه ‎:‎
‏۱٫ گریپ فروت ها را شسته و سپس پوست آنها را می گیریم و لایه نازک سفید رنگ ‏داخل پوست ها را نیز جدا می کنیم و پوست باقیمانده را به شکل دلخواه در می آوریم.‏
‏۲٫‏ در ظرفی آب را می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید. پوست های آماده شده را در آب در ‏حال جوش می ریزیم تا چند جوش بزند. سپس آنها را آبکش می کنیم. این کار را دو ‏الی سه بار تکرار می کنیم تا تلخی آنها کاملاً گرفته شود و سپس ۲۴ ساعت آنها را در ‏آب سرد خیس می کنیم.‏

‏۳٫‏ آب و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید. وقتی شهد کاملاً ‏قوام آمد و غلیظ شد، پوست های آماده شده را در آن می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه ‏می کنیم و می گذاریم ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم باشد و چند جوش بزند. ‏پس از آن مربا آماده است و پس از خنک شدن آن را در ظروف مورد نظر می ریزیم.‏

مصرف گریپ فروت برای دارندگان گروه های خونی O و B بلامانع است و برای گروه های خونی A و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *