مربای آلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای آلو


مواد لازم ‏‎ :‎
آلوی زرد رنگ‎ ‎‏………………………… ۲ کیلو
شکر‎ ‎‏…………………………………. ۱٫۵ – ۲ کیلو
طرز تهیه ‏‎ :‎
‎ ‎آلوها  را پس از شستن برای مدت کمی در آب جوش بریزید تا پوست آنها به راحتی گرفته شود‎.
پوست آنها را با دقت بگیرید‎.
در قابلمه تقریباً بزرگی مقداری شکر بریزید و آلوها را لابه لای شکر قرار دهید‎.
قابلمه را یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید تا آب بیندازند‎.
بعد از این مدت ، قابلمه را روی حرارت یکنواخت و ملایم اجاق قرار دهید تا آلوها بپزند و شربت آن قوام بیاید‎.

در صورتی که آلوی شما کم آب بود، می توانید ابتدا یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا مربای شما زیاد کم آب نباشد، ‏ولی اگر در حین پخت ، آب مربا زیاد بود، آلوها را پس از پختن با کفگیر از شربت خارج کنید و شربت را روی حرارت قرار ‏دهید تا غلیظ شود و سپس آلوها را به آن بیفزایید تا له نشوند‎.‎

مصرف آلو برای دارندگان هر چهار گروه خونی سودمند است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *