مربای کیوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای کیوی

مواد لازم ‏‎ :‎
کیوی تقریبا رسیده و سفت …………………. سه کیلوگرم
شکر ……………………………………………. دو کیلوگرم
آب ………………………………………………. سه پیمانه
وانیل ……………………………………………. ۱/۳ قاشق چایخوری
رنگ سبز مجاز خوراکی ……………………… چهار قطره
آبلیمو ………………………………………….. به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎ :‎
کیوی‌ ها را شسته، پوست آنها را خیلی نازک بردارید و هر یک را به قطر یک سانتی‌متر برش بزنید‎.
شکر و آب را در قابلمه نسبتا بزرگی بجوشانید تا شربت غلیظ شود‎.
کیوی‌ها را در شربت خنک شده قرار داده آن را روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد و وانیل را اضافه کنید‎.
این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارند و برای جوش آمدن ۲۵ دقیقه کافی است‎.
شربت را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه کنید. بعد از یکی، دو جوش دیگر ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید مربا ‏خنک شود. مربا را بعد از ۲۴ ساعت داخل شیشه ریخته و در یخچال بگذارید‎.‎
نکته ‏‎ :‎
برای خوش‌ رنگ شدن این مربا، چهار قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید‎.

میوه‌هایی که برای مربا در نظر گرفتید تازه، سالم، بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشد‎.‎

مصرف کیوی برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، O مضر و گروههای خونی A و B بلامانع است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *