نان پنیری

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
پنیر موتزارلا خرد شده …………………………………. ۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده …………………………………………. ۱ عدد
پنیر چدار خرد شده …………………………………… ۴۵۰ گرم
سس مایونز ………………………………………….. ½۱ پیمانه
ساور کریم ……………………………………………. ۲ قاشق سوپخوری
سیر ریز شده ………………………………………… ۳ یا ۴ حبه
روغن زیتون ……………………………………….. ½۱ پیمانه

نان باگت فرانسوی بزرگ ……………………………. ۲ عدد

طرز تهیه :

۱٫ در ابتدا پنیرها و پیازها را درون کاسه‌ای بزرگ با هم مخلوط کرده، سپس با ساور کریم و مایونز به هم بزنید. روغن زیتون و سیر را درون کاسه‌ای دیگر با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. مخلوط کره را به مخلوط پنیر اضافه کنید.

۲٫ فر را از قبل گرم کنید. پس از آن نان باگت را به صورت افقی برش دهید و به طرف پوسته سخت نان بخوابانید. مخلوط پنیر را بر روی نان پخش کنید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه‌ای رنگ شود.

۳٫ نان را از فر خارج کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا آماده سرو شود و بتوانید در دستان‌تان بگیرید. در آخر با چاقوی نان، نانهای پنیری را به برش‌های ۳ سانتی تقسیم کرده و میل کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *