سس هلندی مخصوص مرغ و میگو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎
‎ ‎زرده تخم مرغ …………………‏‎ ‎‏۲‏‎ ‎عدد
‎ ‎خردل …………………………. ‏‎‏۱‏‎ ‎قاشق سوپخوری
‎ ‎آب ……………………………..‏‎ ‎نصف پیمانه
‎ ‎کره …………………………….‏‎ ‎چهار قاشق سوپخوری
‎ ‎نمک و فلفل ………………….. به میزان لازم
آبلیمو ترش تازه …………………‏ ۱ ‏‎ ‎قاشق سوپخوری
‎‎طرز تهیه‎: ‎

ابتدا زرده تخم مرغ، خردل، نمک و فلفل را با همزن هم بزنید تا یکدست شوند، سپس آب را  اضافه کرده و روی حرارت ‏‏ملایم بگذارید و هم بزنید و بعد کره رو اضافه کنید. در آخر آب لیمو ترش تازه را اضافه و شعله را خاموش کنید. این سس برای ‏سرو ‏مرغ و میگو عالی است‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *