خورشت مخصوص پاستا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎
هویج قاچ شده ……………………………… یک و نیم فنجان
پیاز سفید خرد شده ……………………….. یک فنجان
پیاز قرمز خرد شده ………………………….. یک عدد
گوجه فرنگی قاچ شده ……………………….‏‎ ۷ ‎عدد
کدوی سبز خرد شده ………………………..‏‎ ۳ ‎فنجان
فلفل دلمه ای ……………………………….. یک عدد
ریحان خرد شده …………………………….. دو قاشق سوپ خوری
سیر خرد شده ……………………………….‏‎ ۳ ‎حبه
فلفل …………………………………………. به میزان لازم
نمک ………………………………………….. به میزان لازم ‏
شکر ………………………………………….. به میزان لازم
آرد ……………………………………………. یک قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی ………………………………‏‎ ۱۵۰ ‎گرم
پنیر پامسان ………………………………….. نصف فنجان
خامه  رقیق …………………………………… یک فنجان
پاستا ورقه ای …………………………………‏‎ ۲۵ ‎گرم
‎ 
طرز تهیه ‏‎ :‎
‎ 

هویج، پیاز، جعفری، ریحان و سیر را به مدت ۱۵ دقیقه در روغن زیتون سرخ کنید. سپس در ظرف را ببندید تا به مدت ۱۵ ‏دقیقه دیگر سرخ شوند. سپس گوجه فرنگی، کدو، فلفل سبز، نمک، فلفل و شکر را نیز به آن بیفزایید و به مدت ۴۵ دقیقه ‏آن را سرخ کنید. در یک ظرف جداگانه، یک قاشق سوپ خوری کره را آب کرده، آرد را به آن اضافه کنید، خامه را نیز ‏به آن افزوده و هم بزنید. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. مخلوط را به همراه پنیر ‏به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید. آن را روی پاستا  که جداگانه پخته اید سرو کنید‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی B و A سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *