مرغ فلورنتین

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
سینه مرغ بدون استخوان ………………….. ‏۴ عدد
آرد …………………………………………..‏ ¼ پیمانه
اسفناج …………………………………….. ‏۲۳۰ گرم
کره ………………………………………… ‏۶ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …………………………………. ‏۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی ………………………… ‏۳ پیمانه
نمک و فلفل ………………………………… به میزان لازم
پنیر موتزارلا قطعه قطعه شده …………….. ‏۴ تک
طرز تهیه ‏‎:‎
‏اسفناج را می شوییم و سپس می گذاریم تا خشک شود. داخل یک تابه مناسب، ۲ قاشق غذاخوری کره می ریزیم و اسفناج را درون ‏آن می پزیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.‏
‏سینه های مرغ را می کوبیم تا ضخامت آنها به ۲ سانتیمتر برسد. آرد را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و مرغ ‏ها را داخل این ‏مخلوط می غلطانیم. یک تابه بزرگ بر می داریم که تمام مرغ ها در آن جا شود، باقیمانده کره را ‏داخل آن می ریزیم و تابه را ‏روی حرارت می گذاریم تا کره ذوب شود. سینه های مرغ را داخل روغن زیتون داغ می ‏اندازیم و هر طرف آنها را به مدت ۳ الی ۴ ‏دقیقه  سرخ می کنیم تا دو طرف آنها قهوه ای – طلائی شوند.‏

‏اسفناج آماده شده را روی سطح مرغ های کباب شده تقسیم می کنیم و روی هر یک، یک قطعه پنیر می گذاریم. ‏سس گوجه فرنگی ‏را اطراف مرغ ها داخل تابه می ریزیم، به طوری که روی مرغ ها را نگیرد. حرارت را ملایم ‏می کنیم تا کمی بجوشد. پس از ۸ ‏دقیقه آن را از روی حرارت بر می داریم و سپس داغ سرو می کنیم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف اسفناج برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *