پای مرغ و نان مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

نان ذرت مکزیکی …………………………….. ۴ عدد
لوبیا جشم بلبلی پخته شده ………………… ۱ پیمانه
سس سالسا ………………………………. ¼ پیمانه
سینه مرغ پخته و خرد شده ……………… ۲ پیمانه
روغن زیتون ……………………………. به میزان لازم 
پنیر چدار ……………………………….. ۱ پیمانه

طرز تهیه :

برای تهیه پای مرغ و نان مکزیکی، ابتدا فر را روی  ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۲۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
مرغ و سس سالسا را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. به میزان ¼ پیمانه لوبیا چشم بلبلی را روی نان مکزیکی قرار دهید. روی آن را با کمی از مخلوط مرغ و ۲ قاشق غذاخوری پنیر پر کنید. به همین ترتیب لایه ها را تکرار کنید. سینی یا ظرف مخصوص فر را آغشته به روغن کنید و مواد را درون آن بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که به طور کامل گرم شده و پنیر آب شود، پای مرغ و نان مکزیکی را در فر قرار دهید. پای مرغ و نان مکزیکی را از فر خارج نموده و به ۴ قسمت تقسیم نموده و سرو کنید.  

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *