باریتوس مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
تخم‌مرغ ……………………………..‏ ۲ عدد بزرگ
سفیدۀ تخم‌مرغ ……………………. ‏۶ عدد
روغن زیتون ………………………… برای چرب‌کردن
‏ سالسای گوجه فرنگی‎ ‎‏…………..‏ ½ پیمانه
فلفل‌دلمه‌ای قرمز خرد‌شده ………..‏ ۱ پیمانه
پنیر پیتزای رنده‌شده ……………….‏ ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه ………………… به میزان لازم
نان لواش ……………………………‏ ۲ عدد
‏ طرز تهیه :‏
‎‎در یک کاسۀ متوسط، تخم‌مرغ و سفیدۀ تخم‌مرغ را می‌ریزیم و با همزن برقی کاملاً مخلوط می‌کنیم. ته یک تابۀ ‏متوسط را کمی ‏چرب می‌کنیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا کمی گرم شود. سپس مخلوط تخم‌مرغ را در آن ‏می‎ریزیم. با یک کفگیر مناسب، ‏تخم‌مرغ را از اطراف تابه به وسط آن هدایت می‌کنیم. پس از اینکه تخم‌مرغ ‏خودش را کمی گرفت، فلفل قرمز، سالسا و پنیر را ‏روی آن می‌ریزیم و آن را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار می‌کنیم و ‏آن را روی نان لواش گذاشته و سریعاً سرو می‌کنیم‎.‎

‎نحوه طبخ متفاوت: در یک تابۀ مناسب، فلفل قرمز و سالسا را می‌ریزیم و آن را به مدت ۳ دقیقه روی حرارت ‏می‌گذاریم تا کمی ‏بپزد. تخم‌مرغ‌ها را می‌زنیم و آنها را روی مواد داخل تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم حدود ۲ دقیقه ‏بپزد و کمی فرم بگیرد. در صورت ‏علاقه، پنیر را روی آن می‌ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم. سپس ‏آن را روی نان لواش گذاشته و املت را در نان ‏رول می‌کنیم و سریعاً سرو می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *