گاجار کحلوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

هویج ………………………………….. ۱ کیلو
شیر ………………………………….. ۱ لیتر
آب …………………………………….. ¾  پیمانه
هل ……………………………………. ۱ قاشق چای خوری
کره نرم شده …………………………. ۳ قاشق سوپ خوری
شکر …………………………………… ۴۵۰ گرم
بادام خرد شده ……………………….. ۲ قاشق سوپ خوری
خلال پسته …………………………… برای تزیین
گلاب در صورت تمایل ………………… ۴ قاشق سوپ خوری
 
طرز تهیه :
هویج را پس از شستن پوست کنده و رنده کنید. دانه های هل را خوب آسیاب کنید. آب را در قابلمه ای مناسب ریخته و بگذارید جوش بی آید. هویج را در آن بریزید و ۶ الی ۷ دقیقه بجوشانید.  شیر را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ۱ ساعت یا تا زمانی که هویج کاملا پخته و له شود، بجوشد. شکر و هل را اضافه کنید و بگذارید باز هم بجوشد تا شکر حل شود و شیر هم جذب هویج بشود. در این مرحله مرتب هم بزنید تا شیر کامل جذب شود. سپس کره را اضافه کنید و باز هم بزنید. گلاب را با شکر اضافه کنید. پس از جذب کامل شیر و کره و هم زدن به مدت ۴ تا ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید. در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پسته یا بادام تزیین کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *