پوره بادنجان هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
بادنجان ……………………………. ۲ عدد بزرگ
روغن زیتون ………………………… ‏۴ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد‌شده …………………..‏ ۱ عدد بزرگ
گوجه‌فرنگی ریز ‏خرد‌شده ………… ‏۳ عدد
پودر گشنیز ………………………..‏ ۱ قاشق غذاخوری
پودر چیلی ……………………….. ‏¼  قاشق چایخوری
نمک ………………………………به میزان لازم
خردل……………………………..‏ ¼  قاشق چایخوری
نعنای خشک …………………….. کمی
گشنیز تازه ………………………. برای تزئین
پیازچه ……………………………. ‏۳ عدد کوچک (برای تزئین)‏
طرز تهیه :‏
‏بادنجانها را با پوست روی شعله پخش کن و یا داخل فر داغ و یا در منقل و روی زغال کاملاً کبابی می کنیم به ‏طوری که پوست ‏آنها کاملاً سیاه گردد و خود بادنجانها نرم شوند. سپس بادنجانها را کنار می گذاریم تا خنک ‏شوند. پس از خنک شدن، پوست آنها ‏را در زیر آب می گیریم و آنها را داخل یک کاسه ریخته و له می کنیم تا به ‏صورت خمیری در آید.‏
‏داخل یک تابه مناسب، روغن زیتون را می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس پیاز را داخل آن ‏می ریزیم و آن ‏را تفت می دهیم تا قهوه ای گردد. سپس گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و کمی می پزیم. پودر ‏چیلی، پودر گشنیز و نمک را ‏اضافه کرده و چند دقیقه مواد را روی حرارت مخلوط می کنیم. سپس بادنجانهای ‏کباب شده را به مواد اضافه می کنیم.‏
‏در تابه را گذاشته و حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن جمع گردد و به حالت پوره در آید.‏
‏خردل و نعناع را داخل پوره می ریزیم و کمی دیگر آن را مخلوط کرده و سپس از روی حرارت بر می داریم.‏

‏پوره را داخل ظرف مناسب می کشیم و روی آن را با شاخه های گشنیز تازه و پیازچه تزئین نموده و با نان یا ‏برنج سرو می کنیم. ‏این غذا را هم می توان به صورت سرد سرو نمود و هم به صورت گرم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادنجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، برای گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *