شامی کباب هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏

 

گوشت بره پخته و چرخ ‏شده ……………………… ۴۵۰ گرم
لپه ……………………………………………………‏ ۱۲۰ گرم
گشنیز ریز خردشده ………………………………….‏ ۲ قاشق غذاخوری
گرام ماسالا …………………………………………..‏ ۱قاشق غذاخوری
سیر ریزخرد شده …………………………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
زنجفیل ریزخرد شده…………………………………. ‏۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز آسیاب شده …………………………….‏۲ قاشق ‏چایخوری
فلفل سبز تازه ریزخرد شده …………………………. به میزان لازم
نمک ………………………………………………….. به میزان لازم
آب لیموترش تازه …………………………………….. به میزان لازم
روغن زیتون …………………………………………… به میزان لازم

 

طرز تهیه ‏‎:‎

 

‎ابتدا گوشت را آب‌پز کنید به طوری‌که آب آن کامل تمام شود. لپه را نیز به همین صورت آب‌پز کنید‎.‎
‎همه مواد، بجز گشنیز، را با غذا ساز به صورت خمیری درآورید‎.‎
‎گشنیز را اضافه کرده و آن را با دست به صورت توپهایی به اندازه گردو شکل داده و کمی تخت کنید‎.‎

‎روغن را در تابه‌ای دارای کفه ضخیم، داغ کرده و شامی‌ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف آن ‏طلایی شود‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت بره برای دارندگان گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *