ماسالای جگر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
جگر ………………………………….. ‏۵۰۰ گرم
پیاز …………………………………… ‏۲ عدد متوسط
چاشنی سیر و ‏زنجبیل …………….. ‏۳ قاشق غذاخوری
ماست ………………………………..‏ ۱ پیمانه
روغن زیتون ……………………………‏ ½پیمانه
پودر فلفل چیلی قرمز …………………‏ ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ………………………………. ½ قاشق چایخوری
پودر تخم گسنیز ……………………… ‏۱ قاشق چایخوری ‏پر
نمک ………………………………….. ‏۱ قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا ……………………. ‏½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین غذا ‏‎:‎
فلفل چیلی سبز ……………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل خردشده ……………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
برگ گشنیز خرد ‏شده ………………….‏ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ‏‎:‎
‎جگر را به تکه‌های ۲ یا ۳ سانتی خرد کنید و ۴ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید‎.‎
‎یک تابه گود برداشته، روغن زیتون و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید. سپس پودر زرد چوبه و کمی آب ‏به آن اضافه و ‏مواد را در روغن زیتون تفت دهید‎.‎
‎سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و  پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید‎.‎
‎جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ‏‎ ¼ ‎ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه ‏بگذارید بپزد‎.‎

‎در آخر تمامی ادویه‌های پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجبیل باریک و دراز ‏خرد شده، غذا را ‏تزیین و سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بزور مثال: مصرف پیاز برای دارندگان هر چهار گروه خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *