سالاد اسفناج و توت فرنگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد اسفناج و توت فرنگی :
 
مواد لازم :
۲ قاشق غذا خوری دانه کنجد، ۱ قاشق غذا خوری دانه خشخاش، ½ فنجان شکر قهوه ای، ½ فنجان روغن زیتون، ¼ فنجان سرکه سفید، ¼ قاشق چای خوری فلفل رمز، ¼ قاشق چای خوری بالزامیک، ۱ قاشق غذا خوری پیاز خرد شده، ۲۸۴ گرم اسفناج، ۹۴۷ گرم توت فرنگی قاچ شده، ¼ فنجان بادام.
طرز تهیه :
در یک ظرف متوسط دانه کنجد، دانه خشخاش، شکر قهوه ای، روغن زیتون، سرکه، فلفل قرمز، بالزامیک و پیاز را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت بگذارید استراحت کند. در ظرف بزرگی اسفناج، توت فرنگی و بادام را با یکدیگر مخلوط کنید سپس چاشنی های مخلوط شده را روی آن بریزید و قبل از سرو کردن ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *