بورانی

مطلب را به اشتراک بگذارید

بورانی

مواد لازم:

اسفناج خام  …………………….  یک کیلو (۲۱۰ کالری)

ماست چکیده  …………………   ۳۰۰ گرم  (حدود  ۲۴۰ کالری)

نمک دریا  …………………………..  به مقدار کافی

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه یک لیوان آب ریخته و اسفناج را در آن بریزید. حدود بیست دقیقه اسفناج را بپزید و در یک سبد خالی کنید تا آب آن کاملاً رفته و اسفناج خنک شود. سپس آن را روی تخته ریخته و ساطوری نمایید. سپس مقداری نمک دریا به دلخواه به آن اضافه کرده و با ماست مخلوط کنید. به دلخواه می توانید از ماست بیشتری و یا از ماست کم چرب استفاده کنید.

این غذای خوشمزه حدود دو ساعت طول می کشد تا جا افتاده و خوشمزه تر شود. این بورانی خوشمزه برای هر چهار گروه خون مناسب بوده و گروه خون O می بایست از ماست کمتری استفاده نماید.

کالری بورانی ………………  ۴۵۰

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *