شاک شوکا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : 

سیب زمینی …………………………… ۴ عدد
بادمجان ………………………………..  ۴عدد
گوجه فرنگی …………………………… ۶ عدد
سیر ……………………………………. ۵ حبه
نمک، فلفل،زردچوبه …………………… به میزان لازم

 تخم مرغ ……………………………….. ۲ عدد

طرز تهیه :

ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیز سرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود.
سیرهای ریز شده را نیز به مدت ۲ دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده. نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و ۵ دقیقه حرارت دهید و در آخر تخم مرغ ها را روی مواد بزنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *