بورقی ترکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای ۴ نفر ‏‎:‎
‎ ‎پنیر فتا ……………………………………‏‎ ۲۰۰ ‎گرم
‎ ‎تخم‌مرغ درشت …………………………..‏‎ ‎یک عدد
‎ ‎جعفری ساطوری شده …………………..‏‎ ‎یک قاشق غذاخوری
‎ ‎نعناع ساطوری‌شده ………………………‏‎ ‎یک قاشق غذاخوری
‎ ‎شوید ساطوری‌شده …………………….. یک قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا یا فیلو …………………………. ‏‎۸‎تا۱۲ ورقه
روغن زیتون ………………………………… به میزان لازم
طرز تهیه :‏
‎‎در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید. ‎
‎‎یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده ‏و خمیر را ‏لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود. ‎
‎‎روغن زیتون را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳ تایی در روغن ۵ تا ۶  دقیقه سرخ کنید تا ‏خمیر ‏برشته و ترد شود. ‎

‎‎با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌ سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن ‏درکنار این غذا ‏بسیار لذت‌بخش است‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *