پلو بلغور

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
‎ 
بلغور جو دوسر ……………………. ‏‎ ۱٫۵‎‏ ‏‎ ‎پیمانه‎ 
گوجه فرنگی ……………………… ۲ عدد ‏‎ 
پیاز ………………………………… ۱‏‎ ‎عدد ‏‎ 
رب گوجه‌فرنگی …………………… ۱ قاشق غذاخوری‎ 
آب یا آب گوشت ………………….. دو و نیم پیمانه ‏‎ 
کره ………………………………… ۵۰ گرم ‏‎ 
نمک و فلفل سیاه …………….. به مقدار لازم
‎ 
طرز تهیه :‏
‎ 
‎ 

کره را درون قابلمه متوسطی با حرارت ملایم آب کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. رب را به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه ‏تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ریز شده، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. پس از اینکه آب گوجه فرنگی کشیده شد بلغور جو دوسر را همراه با آب گوشت ‏درون قابلمه بریزید و با حرارت متوسط بگذارید پخته شوند تا آب بلغور کشیده شود. سپس به مدت ۱۵ دقیقه آن را دم کنید‎.  ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوجه فرنگی برای گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B مضر میباشد.

مقالات مرتبط

2 پاسخ

  1. سلام. اگه گوجه فرنگی برای گروه خونی a و b مضر هست پس چی استفاده کنن؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *