کباب سنتی اسکندر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
‎ ‎
گوشت گوساله ………………………..‏ ۲۵۰‏‎ ‎گرم
کره ……………………………………..‏ ۱۲۰‏‎ ‎گرم
ماست ………………………………….‏ ۱۰۰ ‏‎ ‎گرم
نان پیده ویا بربری ……………………… نصف
آب گوشت ……………………………… یک لیوان
رب گوجه فرنگی و فلفل ……………….. یک قاشق غذا خوری (مخلوط‎‏)‏
‎ ‎
طرز تهیه ‎:‎
‎ ‎
‏۱‏‎. ‎گوشت را بسیار نازک (در حد مقوای جعبه شیرینی) ببرید. (من معمولاً گوشت را از فریزر درآورده برش میزنم) در ‏ماهیتابه با ‏مقدار کمی کره تفت دهید‎.‎
‏۲‏‎. ‎در ماهیتابه دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب اضافه کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده جوش که آمد ‏از ‏روی اجاق بردارید‎.‎
‏۳‏‎. ‎نان بربری‎ ‎را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس در ماهیتابه و یا فرن کمی ‏سرخش ‏کنید (نباید خشک شود) ۲ الی ۳ دقیقه‎.‎‎
‏۴‏‎. ‎قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آنها بریزید. سپس چند قاشق رب روی نانها بمالید‎.‎
‏۵‏‎. ‎گوشتهایی که خیلی نازک بریده بودید و آماده شده را روی نان‎ ‎بگذارید. باقیمانده رب را هم روی گوشت بمالید‎.‎

‏۶‏‎. ‎کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی (فلفل ترکی) و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل ‏کنید ‏و یا ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوساله برای دارندگان گروه خونی O سودمند، برای گروه خونی B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *