سوپ ترکیه ای

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای شش نفر ‏‎ :‎
جو دو سر  پرک …………………………۲۵۰ گرم ‏
نخود …………………………………….. نصف پیمانه (می تونید مقدارش رو کم و زیاد کنید‎)‏
آب مرغ ……………………. ۲ لیوان (البته بستگی به غلظت اون داره . تقریبا عصاره یه دونه سینه و ‏ران مرغ‎‏)‏‎ ‎
ماست ……………………………………۴ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ……………………………..۱ بسته ۱۰۰ گرمی
گشنیز و شوید خرد شده ……………….. حدودا”  ۶ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ………………………………..۱ عدد
نمک ………………………………………. به مقدار لازم ‏
فلفل ………………………………………. به مقدار لازم ‏
طرز تهیه ‏‎ :‎
نخود رو بشورید و چند ساعت داخل آب ریخته و اجازه دهید خیس بخورد. 
جو دو سر پرک رو بشورید سپس با نخود خیس خورده و مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا کاملا بپزد (پخت بیشتر سبب لعاب بهتری خواهد شد، حدوداً ۲ ساعت.‎‏)‏
‎*‎نکته : هر نیم ساعت یکبار هم بزنید تا ازته نشین شدن جلوگیری شود. ‎
‎*‎نکته : موقع پخت جو دو سر پرک در قابلمه را نگدارید‎ .‎
‎*‎نکته : برای تسریع در روند پخت اینگونهسوپ ها، می توانید نخود رو از قبل خیس کرده یا کاملاً بپزید و در فریزر بگذارید. در مورد جو دو سر پرک هم می توانید از این روش استفاده کنید. البته ‏فریز کردن را پیشنهاد نمیکنیم چون همه می دانیم که مقداری از ویتامین ها طی این پروسه از دست می روند، ولی در بعضی مواقع ‏داشتن یکی دو بسته از این مواد ضروریست.‎
‎*‎مرغ را با پیاز و مقداری آب پخته و بعد آب آن را از صافی رد کرده و برای سوپ استفاده کنید‎ .
‎ ‎*‎پیاز را خلال کرده و با کمی روغن زیتون تفت می دهیم سپس بهمراه نمک و فلفل به سوپ اضافه می کنیم‎ .‎
‎*‎گشنیز و شوید رو پاک کرده، شسته و خرد می کنیم سپس داخل سوپ می ریزیم‎ .‎
‎*‎بعد پنیر خامه ای و ماست را مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم. نیم ساعت صبر می کنیم تا سوپ آماده شود‎ .‎

‎ *‎نکته : شما می توانید آب مرغ و سبزی ها و پیاز داغ و مخلوط ماست و پنیر خامه ای را با هم در یک مرحله به سوپ ‏اضافه کنید‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف نخود برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *