کمبود ویتامین عامل سردردهای میگرنی مزمن

کمبود ویتامین عامل سردردهای میگرنی مزمن

مطلب را به اشتراک بگذارید

کمبود ویتامین عامل سردردهای میگرنی مزمن

با وجود تحقیقات بسیار تاکنون دلایل این که چرا برخی از افراد بیشتر از سایرین در معرض سردردهای میگرنی قرار می گیرند، یک راز باقی مانده است. برخی اوقات پزشکان دلایل حملات مکرر میگرنی را ارزیابی دیگر زمینه های بیماری، مانند حساسیت غذایی غیر آلرژیک یا مشکلات در خواب، به اثبات می رسانند.

تحقیقات جدید پزشکان را مجاب می کند تا عوامل و شاخص های به نظر پیش پا افتاده تر مانند فقر ویتامین را بیشتر مورد توجه و بررسی قرار دهند.

تحقیقات ارائه شده در پنجاه و هشتمین گردهمایی سالیانه انجمن سردردهای میگرنی آمریکا واقع در سَندیگو، نشان می دهند که بعضی از مکمل های خاص ویتامین به طور بالقوه ای به پیشگیری از سردردهای مکرر میگرنی کمک خواهند کرد.
طبق مطالعات انجام شده بر روی کودکان، نوجوانان و جوانان که از میگرن رنج می برند، بسیار محتمل است که سطح بسیار پایین ویتامین D، ریبوفلاوین (B-2) و کوآنزیم Q10 (آنزیمی که به طور طبیعی در بدن تولید می شود) در این افراد، عامل حمله های میگرنی باشد.

همه این ویتامین ها لازمه میتوکندری، اندامکی که در سلول ها فرآیند بیوشیمیایی تنفس و تولید انرژی را انجام می دهند، می باشند. کمبود یا ازدیاد ویتامین افراد میگرنی را در معرض کمبود انرژی قرار می دهد.
محققین با ارزیابی داده های اطلاعاتی ۷۶۹۱ بیمار جوان میگرنی و مشاهده تست های خون بر پایه ویتامین D، ریبوفلاوین، کوآنزیم Q10 و فولات، متوجه شدند که ریبوفلاوین موجود در خون ۱۵% از آنها پایین تر از حد استاندارد، کوآنزیم Q10 موجود در خون ۳۰% از آنها پایین تر از حد استاندارد است و به طور شگفت انگیزی ۷۰% از آنها کمبود ویتامین D دارند.
محققین همچنین دریافتند که کمبود کوآنزیم Q10 در افرادی که به طور مکرر مورد تهاجم سردردهای میگرنی قرار می گیرند، نسبت به افرادی که گاه گاهی از این درد رنج می برند، بیشتر است.

دخترها و خانم های جوان به طور طبیعی نسبت به پسرها و آقایان جوان کمبود کوآنزیم Q10 بیشتری دارند. این نسبت در مورد ویتامین D در این افراد بلعکس می باشد و دلایل این روند به بررسی بیشتری نیاز دارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *