کلوچه کشمش و دانه کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

کلوچه کشمش و دانه کتان

تهیه مواد اولیه و پخت این کلوچه حدوداً ۲۵دقیقه زمان می برد. مواد اولیه برای تهیه این کلوچه بشرح زیر می باشد:

– دانه کتان ⅓ فنجان
– آرد ¾ فنجان
– بگینک پودر ۲قاشق چایخوری
– جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
– دارچین ۱قاشق چایخوری
– زنجبیل نصف قاشق چایخوری
– گل میخک خشک شده ¼ قاشق چایخوری
– نمک ¼ قاشق چایخوری
– دوغ یا شیرکم چرب نصف لیوان
– شکر قهوه ای نصف لیوان
– روغن زیتون اُرگانیک ۳قاشق غذاخوری
– تخم مرغ ۲عدد

– کشمش طلایی نصف فنجان

طرز تهیه:
۱) فر را تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. دانه های کتان بوداده را آسیاب کنید تا بشکل پودر در بیایید.
۲) در یک کاسه بزرگ پودرکتان، آرد، بگینک پودر، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل، میخک و نمک را مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر شیر، شکر قهوه ای، روغن زیتون و تخم مرغ را ریخته و خوب هم بزنید.
۳) مواد بدست آمده در ۲ کاسه را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس کشمش هارا اضافه کنید.
۴) خمیر بدست آمده را در قالب های کلوچه ریخته و بمدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید. برای اطمینان ازپخت، یک خلال دندان را به مرکز کلوچه وارد کنید، وقتی درمی آورید نباید خمیر به آن چسبیده باشد. قالب ها را خارج کرده و ۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود و بعد آماده میل کردن خواهد بود.
“نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان”
– کشمش برای هر چهار گرو خونی O,A,B,AB بی اثر است.
– مصرف دارچین برای گروه خونی B مناسب نمیباشد و این افراد می توانند بجای آن از وانیـل اُرگانیک استفاده نماییند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *