کتاب بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید

مطلب را به اشتراک بگذارید

کتاب بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید.

 گروه خون شما به عنوان کلیدی برای گشودن درهای اسرار آمیز سلامت، بیماری ها طول عمر و سلامت روح و روان است. گروه خون شما استعداد شما برای ابتلا به انواع بیماری هاست و از این جهت با غذایی که می بایست مصرف کنید و یا نوع ورزش هایی که انجام دهید ارتباط مستقیم دارد.گروه خون شما ،همچنین عامل مهم میزان انرژی شما، و قدرت بدن در سوزاندن کالری و واکنش شما در برابر فشارهای روحی و حتی شخصیت شماست. حتماً توضیح قانع کننده ای می بایست در پاسخ به اینکه چرا برخی از افراد قادرند با رژیم های مخصوص غذایی وزن کم کنند در حالی که برخی دیگر قادر به انجام چنین کاری نیستند وجود داشته باشد.

بدون شک نوع گروه خون افراد به خودی خود می تواند در این امر، عامل مهمی تلقی گردد. با مطالعه این کتاب شما به تفاوت افراد با گروه های خونی مختلف و غذاها، ورزشها، و مکملهای ویژه هر گروه خون آشنا خواهید شد. 

 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک نمکی

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک بدون نمک

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *