درباره دانه چیا

همه-چیز-درباره-دانه-چیا

مطلب را به اشتراک بگذارید

همه چیز درباره دانه چیا را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد.

با ما همراه باشید.

همه چیز درباره دانه چیا

درباره دانه چیا چه می دانید؟

این دانه با نام علمی (Salvia Hispanic) اخیراً یکی از مغذی ترین مواد غذایی شناخته شده است. دانه های چیا به راحتی هضم می شوند. افزودن این دانه به انواع غذاها و نوشیدنی ها و میان وعده ها بهترین راه کنترل اشتها و لاغری است. برای ورزشکاران این محصول به معنی کسب انرژی فراوان است. برای داشتن پوستی سالم، بهبود سیستم گوارشی، جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است. همچنین برای کنترل دیابت نیز مفید واقع شده است. دانه چیا سرشار از فیبر ، امگا ۳ ، پروتئین ، ویتامین، مس، آهن، نیاسین و مواد معدنی است.

همه چیز درباره دانه چیا

دانه چیا و یبوست

محققین کشور مکزیک به این نتیجه رسیدند که دانه چیا با داشتن آنتی اکسیدان فراوان، در مقابل بسیاری از رادیکال های آزاد مقابله می کند و داشتن این خاصیت نشانگر این است که پوست شما را در مقابل بسیاری از اشعه های مضر محافظت می کند. همچنین محققین اعلام کردند که دانه های چیا سرشار از آنتی اکسیدان است. با مصرف دانه چیا مشکل پیری زودرس را نخواهید داشت.

بهبود سیستم گوارش

دانه های چیا سرشار از فیبر است. داشتن فیبر کافی برای بدن ضروری است، چرا که برای کنترل انسولین نقش بسزایی ایفا می کند. طبق گزارشات داده شده مؤسسه ملی سلامت، دانه هایی نظیر تخم کتان و چیا برای کنترل قند خون نقش اساسی دارند.

یکی دیگر از مزایای فیبر این است که به سرعت جذب می شود و معده را پر می کند و این یعنی احساس سیری طولانی مدت و عامل لاغری و کاهش وزن. دانه های چیا یک نوع ماده ژلاتینی از خود در معده تولید می کنند که این همان فیبر محلول در ماده غذایی است، که به عنوان پروبایوتیک عمل می کند و از سرطان روده جلوگیری می کند.

درباره دانه چیا و سلامت سیستم قلبی عروقی

دانه چیا ضد التهاب، کاهنده کلسترول و فشار خون است. از همه مهمتر با مصرف این دانه از تصلب شریان ها بدور خواهید ماند. همچنین حاوی اسید لینولئیک است. این نوع اسید به جذب بهتر ویتامین A ، D  و K کمک می کند. امگا ۳ موجود در دانه چیا، از ماهی سالمون نیز بالاتر است. امگا ۳ به قلب کمک می کند تا فشار خون بدن، کلسترول بد و التهاب بدن کم شود. التهاب در بدن باعث می شود تا در رگها رسوخ کند و عامل سکته قلبی شود. پس مصرف دانه چیا را در برنامه رژیم غذایی خود قرار دهید، تا از بیماری های قلبی بدور بمانید.

درباره-دانه-چیا-OAB

درمانگر دیابت

طبق گزارشات محققین کشور انگلستان، دانه چیا بدیل غنی بودن فیبر و اسید لینولئیک از انباشته شدن چربی در بدن جلوگیری می کند. در بر داشتن این خاصیت، مقاومت به انسولین در بدن را کاهش می دهد. داشتن این دو خاصیت از داشتن دیابت نیز جلوگیری می کند.

افزایش انرژی و متابولیسم بدن 

با مصرف روزانه دانه چیا، متابولیسم بدن خود را افزایش می دهید، که این کار باعث کاهش چربی های دور شکم هستند.

درباره دانه چیا و افزایش مقاومت استخوان ها

۱۰۰ گرم دانه چیا حاوی ۶۳۱ میلی گرم کلسیم است. کلسیم از پوکی استخوان نیز جلوگیری می کند. در دانه چیا ماده ای دیگر به نام بور وجود دارد، که برای سلامت استخوان ها بسیار مهم است. این ماده به متابولیسم کلسیم، منگنز، منیزیم و فسفر کمک می کند تا استخوان هایی مقاوم و عضلاتی قوی داشته باشیم.

کاهش وزن و لاغری 

دانه چیا نیز جزء آن دسته از دانه هایی است که غنی از پروتئین است. داشتن این ماده معدنی در تنظیم قند خون و از بین بردن چربی، نقش مهمی را ایفا می کند. بدلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان، مواد مغذی که هنگام ورزش از دست می دهید را جبران می کند.

یکی از خواص منحصر به فرد این محصول، در این است که حدود ده برابر آب بیشتری به خود جذب می کند و داشتن این خاصیت، به جذب بهتر مواد غذایی کمک می کند. همچنین مدت زمان ببیشتری احساس سیری می کنید، که این خاصیت کاهش وزن آن محسوب می شود.

دلیل دیگر خاصیت کاهش وزن دانه چیا، داشتن زینک فراوان است. داشتن زینک فراوان، لپتین بدن را افزایش می دهد. لپتین هورمونی است در بدن، که نقش آن مدیریت اشتها و چگونگی مصرف کالری جهت سوخت و ساز بدن است. پس برای داشتن اندامی زیبا، حتماً از دانه چیا استفاده کنید.

ضد سرطان سینه و رحم

دانه چیا سرشار از امگا ۳ است. در سال ۲۰۱۳ طبق گزارشات ارائه شده در یک مجله پزشکی به این نکته اشاره شده است. مصرف امگا ۳ از رشد سلول های سرطانی سینه و رحم جلوگیری می کند. دانه چیا دانه ای برای درمان اینگونه سرطان ها است.

درباره دانه چیا و سلامت دندان ها

دانه چیا بدلیل داشتن کلسیم، فسفر، ویتامین A و زینک ضامن سلامت دندان ها است. کلسیم عامل داشتن دندان های سالم است. زینک خاصیت ضد باکتری دارد و این امر از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند. ویتامین A و فسفر نیز برای داشتن دندان هایی مقاوم نقش بسزایی دارند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *