چاودار مقاومترین گیاه در مقابل سرما است. چاودار از نظر شکل مابین گندم و یولاف (جو دوسر) می باشد. رنگ کدر خاک آلودی دارد و فاقد پوسته می باشد. چاودار دارای گلوتن کمتر از گندم است. چاودار را می توان در صبحانه، سوپ، کیک و نان ها مورد استفاده قرار داد.
چاودار دارای مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین ها و ترکیبات آلی می باشد. سرشار از مواد معدنی از جمله منیزیم، منگنز، مس، فسفر، زینک، ویتامین B و فیبر است.
کاهش بروز سنگ کیسه صفرا (به دلیل داشتن فیبر هضم غذا بهتر است)
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.