مربای زرشک

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای زرشک

مواد لازم :

زرشک……………………………… یک کیلوشکر……………………………….. یک کیلو و نیم

هل………………………………… دو قاشق چای خوری

طرز تهیه :
برای تهیه مربای زرشک در ابتدا باید زرشک را پاک کنید و خوب بشویید . بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریز ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود و زرشک کاملاً تمیز شود.

شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد تا قوام بیاید و غلیظ شود. زرشک را در شکر غلیظ شده بریزید تا بپزد . هل را در پارچه نازکی بگذارید و سر آن را ببندید و در قابلمه بیندازید بعد از پخته شدن مربا ، هل را خارج کنید. هل طعم و مزه بسیار خوشمزه ای به مربا می دهد. پس از قوام آمدن شکر، مربا آماده است .

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *