روغن زیتون و کاهش سرطان سینه

مطلب را به اشتراک بگذارید

مصرف روغن زیتون واقعی (با میزان اسیدیته کمتر از ۰٫۷) ۲۰ تا ۳۰ درصد خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان کاهش می دهد.
پیش از این نیز محققان اعلام کرده بودند، غذاهای مدیترانه ای که روغن زیتون نیز در آن به فراوان یافت می شود خطر سرطان سینه را کاهش می دهد. 

به گفته محققان، همان گونه که داروی ضد سرطان هرسپتین برای درمان سرطان سینه یاخته های سرطانی را هدف قرار می دهد، احتمالا روغن زیتون هم این مجموعه های سرطانی را از بین می برد.

مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
به گزارش شبکه خبر، بررسی های جدید نشان می دهد ، گوشت قرمز حاوی نوعی مولکول قندی است که ورود آن به بدن باعث تحریک دستگاه ایمنی می شود. 
بر اساس بررسی ها، تولید پادتن علیه این مولکول قندی باعث ایجاد التهاب در بدن، تحریک رشد سلول ها و سرطانی شدن سلول ها می شود. 

بررسی ها پیشتر ثابت کرده است مصرف گوشت قرمز با افزایش کلسترول خون ؛ خطر ابتلا به بیماری های قلبی را نیز افزایش می دهد. 

تا کنون ارتباط مصرف گوشت قرمز با افزایش احتمال بروز بسیاری از سرطان ها نظیر سرطان سینه و گوارش مشخص شده است.

گوشت قرمز و گروه خون: مصرف گوشت قرمز برای دارندگان گروه های خونی O و B سودمند می باشد.مصرف آن برای دارندگان گروه خونی A مضر بوده و بهتر است که به جای آن ، از گوشت بوقلومن استفاده نمایند. گوشت قرمز برای گروه خونی AB توصیه نمی شود ولی مصرف گوشت گوسفند برای آنها ، بلامانع است.

مصرف روغن جامد خطر ابتلا به سرطان روده کوچک را افزایش می دهد. 

به گزار ش شبکه خبر، محققان با بررسی ۲۸ هزار نفر به مدت طولانی دریافتند، افرادی که از روغن جامد در رژیم غذایی خود استفاده می کنند ، بیش از دیگران به سرطان روده کوچک دچار می شوند. 

به گفته محققان: اسید های چرب اشباع نشده در روغن جامد، باعث سرطانی شدن سلول های روده می شود. 

تا کنون بررسی ها تأثیر مصرف روغن جامد را در افزایش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها نظیر بیماری های قلبی – عروقی، دیابت، پرفشاری خون و انواع سرطان نشان داده است. 

کاهش سرطان سینه با مصرف سبزی و میوه
محققان با بررسی بیش از ۳۰۰۰ زن مبتلا به سرطان سینه که بیماری آنان درمان شده بود دریافتند با مصرف مقادیر زیاد میوه و سبزی، احتمال افزایش بیماری آنان به یک سوم کاهش می یابد. 
به گفته محققان مصرف فراوان میوه و سبزی، میزان هورمون  استروژن زنان را که عامل بازگشت سرطان سینه است کاهش می دهد.
می توانید با مطالعه کتاب زندگی مناسب بر اساس گروه خون، سبزیجات مناسب گروه خونی خود را مصرف نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *