حقایقی در مورد آویشن

مطلب را به اشتراک بگذارید

حقایقی در مورد آویشن

آویشن از خانواده ی نعناع، و دارای ۴۰۰ نوع مختلف است.

مصریان آن را در شیوه های مومیایی کردن بکار می بردند و یونانی ها برای ایجاد بخار خوشبو از آن استفاده می کردند.

طعم و مزه ی بی نظیر آویشن، و همچنین خواص شگفت انگیز آن برای سلامت انسان، امروزه این ماده را تبدیل به جزئی اصلی در آشپزی، و در حقیقت گیاهی دارویی برای درمان و پیشگیری انواع مشکلات و بیماری ها کرده است.

درمان آکنه

آویشن سرشار از آنتی باکتری است و در پیشگیری و درمان آکنه بسیار مناسب است.

در اثر افزودن آویشن به الکل به مدت روز ها و یا هفته ها، ماده ای بدست می آید (تنتور) که تأثیر شگفت انگیزی در درمان آکنه و زیبایی پوست دارد.

کاهش فشار خون

می توانید از آویشن به عنوان جانشینی مناسب برای نمک استفاده کنید و در این صورت خواهید دید که میزان فشار خون و کلسترول شما به حد نرمال خواهد رسید.

درمان سرفه

عصاره روغن آویشن، که از برگ های آن بدست می آید در درمان سرفه بسیار مناسب است.

طبق تحقیقات مشخص شد که ترکیب آویشن و برگ های پیچک موجب کاهش سرفه های مزمن و دیگر علائم برونشیت حاد می شود.

پس اگر به سرفه و گلو درد مبتلا شدید، توصیه می شود از چای آویشن استفاده کنید.

تقویت سیستم ایمنی

آویشن سرشار از ویتامین C و A، فیبر، مس، آهن و منگنز است و موجب حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن شده و موجب پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها می شود.

ضد عفونی کننده هوا

عصاره روغن آویشن موجب ضد عفونی کردن هوا و رفع آلودگی هایی که از بیرون وارد خانه شدند می شود.

دور کردن آفات

بوی آویشن موجب دور شدن ویروس ها، باکتری ها و حتی موش ها  می شود.

تحقیقات نشان داده که آویشن موجب دفع پشه ها نیز می شود، ولی در این مورد تنها کاشتن آویشن در حیاط کافی نیست، باید برگ های آویشن را بین دستان خود مالش دهید تا عصاره و روغن آن خارج شود. سپس ۴ قطره روغن آویشن را با یک قاشق روغن زیتون ترکیب کنید.

 به این ترتیب ماده ای جهت پراکندن پشه ها و حشرات از محیط خانه ی خود خواهید داشت.

بهبود روحیه و خلق و خو

عطر و بوی آویشن فعالیت نورون ها را تحت تأثیر قرار داده و موجب بهبود روحیه ی فرد می شود.

چاشنی غذاها

آویشن باعث خوش طعم شدن غذاها می شود. در ایتالیا، فرانسه و کشور های حومه ی دریای مدیترانه کاربرد های زیادی در آشپزی دارد.

آویشن در این کشور ها ماده ی اصلی تهیه ی سس هاست که در پاستا، برنج و پیتزا استفاده می شود.

آویشن موجب خوش طعم شدن گوشت، مرغ و ماهی می شود. پس در پختن آن ها حتماً از این ماده استفاده کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *