ارزش غذایی کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

ارزش غذایی کینوا

برای بعضی از مردم کینوا یک ماده غذایی تازه و مغذی است که در اکثر سوپرمارکت ها و رستوران ها به عنوان جایگزینی برای بسیاری از غلات است.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

جدول شماره ۱: فهرست مواد مغذی کینوا و مواد غذایی منتخب به ازای ۱۰۰ گرم وزن خشک

 

کینوا لوبیا ذرت برنج گندم

انرژی(کیلوکالری/۱۰۰ گرم)

۳۹۹ ۳۶۷ ۴۰۸ ۳۷۲ ۳۹۲

پروتئین(گرم/۱۰۰ گرم)

۱۶٫۵ ۲۸ ۱۰٫۲ ۷٫۶

۱۴٫۳

چربی(گرم/۱۰۰ گرم) ۶٫۳ ۱٫۱ ۴٫۷ ۲٫۲

۲٫۳

کربوهیدرات کل(گرم/۱۰۰ گرم) ۶۹ ۶۱٫۲ ۸۱٫۱ ۸۰٫۴

۷۸٫۴

 

جدول شماره ۲: مقایسه آمینو اسیدهای ضروری کینوا و دانه های دیگر با الگوی توصیه شده FAO برای سنین ۳ تا ۱۰ سال (گرم/۱۰۰ گرم پروتئین)

 

 

توصیه شده FAO کینوا ذرت برنج گندم

ایزولوسین

۳ ۴٫۹ ۴ ۴٫۱ ۴٫۲

لوسین

۶٫۱ ۶٫۶ ۱۲٫۵ ۸٫۲ ۶٫۸

لیزین

۴٫۸ ۶ ۲٫۹ ۳٫۸ ۲٫۶

متیونین

۲٫۳ ۵٫۳ ۴ ۳٫۶ ۳٫۷

فنیل آلانیل

۴٫۱ ۶٫۹ ۸٫۶ ۱۰٫۵

۸٫۲

ترئونین

۲٫۵ ۳٫۷ ۳٫۸ ۳٫۸

۲٫۸

تریپتوفان ۰٫۶۶ ۰٫۹ ۰٫۷ ۱٫۱

۱٫۲

والی ۴ ۴٫۵ ۵ ۶٫۱

۴٫۴

 

جدول شماره ۳: فهرست مواد معدنی کینوا و مواد غذایی منتخب (mg/100 گرم وزن خشک)

 

 

کینوا ذرت برنج گندم

کلسیم

۱۴۸٫۷ ۱۷٫۱ ۶٫۹ ۵۰٫۳

آهن

۱۳٫۲ ۲٫۱ ۰٫۷ ۳٫۸
منیزیم ۲۴۹٫۶ ۱۳۷٫۱ ۷۳٫۵

۱۶۹٫۴

فسفر

۳۸۳٫۷ ۲۹۲٫۶ ۱۳۷٫۸ ۴۶۷٫۷
پتاسیم ۹۲۶٫۷ ۳۷۷٫۱ ۱۱۸٫۳

۵۷۸٫۳

روی ۴٫۴ ۲٫۹ ۰٫۶

۴٫۷

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *