ارزش غذایی و مواد مغذی روغن زیتون فرابکر ارگانیک

مطلب را به اشتراک بگذارید

ارزش غذایی و مواد مغذی روغن زیتون فرابکر ارگانیک

روغن زیتون فرابکر ارگانیک و درجه یک در کشورهای مدیترانه ای مانند ایتالیا، اسپانیا و یونان تولید می شود و به مصرف مردم سراسر دنیا می رسد. عطر و طعم روغن زیتون بستگی به عوامل بسیاری دارد، از جمله آب و هوا، خاک و نحوه برداشت زیتون، و هم چنین فرایند تولید روغن زیتون.

ترکیبات مفید روغن زیتون فرابکر ارگانیک:

روغن زیتون فرابکر از میوه زیتون با استفاده از تکنیک پرس سرد حاصل می شود. فرآیند تولید روغن زیتون با ارزش غذایی فوق العاده باعث تغییر ماهیت شیمایی زیتون و یا روغن تولید شده نمی شود. بعضی از ترکیبات فنولی موجود در روغن زیتون فرابکر، دارای خواص  آنتی اکسیدانی هستند که در بسیاری از بیماری ها به خصوص کاهش خطر ابتلا به آترواسکلروز و سرطان، و همچنین ایجاد مزایای ضد میکروبی نقش بسزایی دارند.

روغن زیتون فرابکر ارگانیک ۰.۵ لیتری

روغن زیتون فرابکر ارگانیک

نکات تغذیه ای در مورد روغن زیتون فرابکر ارگانیک:

روغن زیتون فرابکر ارگانیک ارزش غذایی بالایی دارد و در خانواده مواد غذایی با چربی سالم قرار دارد. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون فرابکر ارگانیک حاوی ۱۱۹ کالری و ۱۳٫۵ گرم چربی است که مصرف این مقدار روغن زیتون، ۲۱ درصد از ارزش غذایی روزانه توصیه شده بر اساس یک رژیم با ۲۰۰۰ کالری را تشکیل می دهد. روغن زیتون فرابکر فاقد پروتئین یا کربوهیدرات می باشد. حدود ۷۵ درصد چربی مصرفی از روغن زیتون فرابکر ارگانیک غیر اشباع شده است و نوعی از اسید اولئیک است که این امر کلسترول خون را کاهش می دهد.

فواید سلامتی روغن زیتون فرابکر ارگانیک:

روغن زیتون فرابکر ارگانیک می تواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و همچنین مبارزه با دیابت و بهبود رشد جنین سالم نقش داشته باشد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *