سرکه انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه انار

مواد لازم :‏
‏انار…………………………………….. ۵ کیلوگرم
نمک دریا……………………………………. ۳ قاشق غذاخوری
‏سرکه (هرنوعی که باشد)………………. ۱ لیتر
‏شکر قهوه ای…………………………………… ۵ قاشق غذا خوری
طرز تهیه : ‏

ابتدا انارها را دان کرده داخل ظرف تمیز و خشک ریخته شکر قهوه ای و نمک دریا را اضافه کرده به مدت ۳ ساعت در محیط گرم نگه داری ‏کرده بعد آنرا با دست فشار داده تا نیمه له شود. سپس سرکه جوشیده شده و سرد شده را اضافه می نمایم و مخلوط می نمائیم درب ‏ظرف را محکم بسته دور آنرا خمیر و یا گچ گرفته تا به مدت ۳۰ الی ۳۵ روز در جای خنک بماند بعد آنرا با دست فشرده کرده ‏آبکش می نمائیم بعد از آبکش کردن از صافی پارچه ای عبور داده سپس سرکه را به مدت ۱۰ قیقه می جوشانیم تا بعد از سرد ‏شدن داخل شیشه ریخته و در جای خنک و تاریک نگه داری می نمائیم‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انار برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *